Heerlijk uit eten bij Restaurant Bosrijk RoermondCulinair genieten in Roermond

Reserveer een tafel

Restaurant Bosrijk Roermond

Voor een heerlijk à la carte diner komt u dineren bij Restaurant Bosrijk Roermond. In het restaurant geniet u van een wisselend menu en diverse seizoen- en streekgebonden specialiteiten. De culinaire hoogstandjes worden door de chef-kok en zijn keukenbrigade met passie bereid.

Streek- en seizoensgerechten

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, smakelijke lunch, gezellige high tea of heerlijk diner zit u bij Restaurant Bosrijk Roermond goed. De chef-kok en zijn keukenbrigade bereiden de meest heerlijke, typerende gerechten uit de streek waaronder het bekende ‘Limburgs Zoervleisj’. De menukaart varieert elk seizoen waardoor u elke keer weer geniet van smaakvolle gerechten. Daarnaast maakt de ongedwongen ambiance uw avondje uit compleet.

Gezellige bar en terras

Voor een klein hapje en drankje kunt u terecht in de hotelbar. Bij mooi weer is het terras een heerlijke plek om even bij te komen. Ook hier kunt u een hapje en een drankje, uitgebreide lunch of compleet diner nuttigen. Op zomerse dagen wordt er hier zelfs een barbecue georganiseerd waarbij het u aan niets zal ontbreken. Bovendien heeft u vanaf het terras een prachtig uitzicht over Nationaal Park De Meinweg.

Openingstijden

  • Ontbijt maandag - vrijdag: 06:30 - 10:00 uur
  • Ontbijt zaterdag - zondag: 07:00 - 10:30 uur
  • Lunch: 12:00 - 17:00 uur
  • Diner: 18:00 - 21:30 uur

Acties & Evenementen

Foto's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.