Heerlijk uit eten bij Restaurant Bosrijk RoermondCulinair genieten in Roermond

Reserveer een tafel

Over Restaurant Bosrijk Roermond

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, smakelijke lunch, gezellige high tea of heerlijk diner bent u van harte welkom in ons à la carte restaurant. De chef-kok en zijn keukenbrigade bereiden met passie de meest heerlijke streekgebonden gerechten voor u, waaronder het bekende ‘’Limburgs Zoervleisj’’.

Tuinterras

Het tuinterras is een heerlijke plek om bij mooi weer te vertoeven. Het is uitermate geschikt voor een hapje en drankje, een lekkere lunch of voortreffelijk diner. Wanneer het weer het toelaat wordt er een barbecue georganiseerd waarbij het u aan niets zal ontbreken. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht over Nationaal Park De Meinweg.

Openingstijden

  • Ontbijt (ma-vr): 06:30 - 10:00 uur
  • Ontbijt (za-zo): 07:00 - 10:30 uur
  • Lunch: 12:00 - 17:00 uur
  • Diner: 18:00 - 21:30 uur

Acties & Evenementen

  

 

 

 

 

 

Zacht gegaarde kalfssukade - €19,50,- p.p.

1 oktober 2017 - 31 oktober 2017
De gehele maand oktober geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijke zacht gegaarde kalfssukade met rode wijnjus voor maar €19,50.

Combineer de kalfssukade met een bijpassend glas Fletcher’s Cuvée Merlot voor maar €22,-.

 

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 31 oktober 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.